Uutisia

18.6.2021

Viimeisimmästä päivityksestä onkin näköjään vierähtänyt jo yli vuosi aikaa. Siinä ajassa on ehtinyt tapahtua paljon.

Kasvateista Leevi (C. Michalchuck) ja Nova (C. Dream Come True) ovat korkanneet agilityssa kisauransa. Leevi ja Essi ovat ehtineet taituroida jo useamman nollankin! Onnea ja ennen kaikkea iloa molemmille koirakoille agilityuralle! Myös Renly (C. When I Get Famous) ja Riikka ovat jatkaneet kisaamista hienoin tuloksin. Eikä pidä unohtaa lainkaan sitä tärkeää roolia, jossa jokainen koira elää joka päivä perheensä ilostuttajana! 

30.5.2021 Oli suuri surun päivä, kun kaikkien tähänastisten Cerebellum's-koirien emä Lizzy (Happy Master's Pure Gold) menehtyi äkillisesti mukoseeleen. Ikävä on suuri. 

15.6.2021 Vimma (C. Elguerial) kävi terveystarkastuksissa, joista tuli hienoja uutisia. Lonkat B/C, kyynärät 0/0, selkä LTV0, VA0, SP0, polvet 0/0, silmät terveet ja sydän terve, ei sivuääniä. Lisäksi sappirakko ultrattiin ja todettiin puhtaaksi. Mainittakoon että lonkissa oli nähtävissä hieman lonkkamaljan mataluutta, mutta muuten näyttivät siisteiltä.

Nyt näyttäisi myös siltä, että pitkän tauon jälkeen meille olisi mahdollisesti tulossa myös pentuja syksylle! Olen aika innoissani yhdistelmästä, joten pidetään peukut pystyssä että kaikki menee hyvin ja seuraava pentue näkisi päivänvalon syksyllä! :) Mikäli kiinnostuit, kerron yhdistelmästä tarkemmin sähköpostitse.

26.3.2020

Myös Nuka (C. Neverending Dream) kävi luustokuvauksilla loistavin tuloksin. Lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja selkä LTV0, VA1. Onnea Nuka ja Nukan perhe! <3 

22.3.2020

Uutisten päivittäminen on harmillisesti jäänyt. Renly (C. When I Get Famous) on taituroinut muutamia nollatuloksia agilityssa, mukana myös toinen SERT-A. Isot onnittelut vielä jälkikäteenkin Riikalle ja Renlylle! 

Sijoitusnarttuni Vimma (C. Elguerial) on toiminut omistajansa Minnan kanssa koulutyössä ja läpäisi vastikään kasvatus- ja kuntoutustyön soveltuvuuskokeen. Vimma siis jatkaa tuikitärkeää työtään koulussa. Onnea vielä Minna ja Vimma! <3 

Toinen sijoitusnarttuni Nova (C. Dream Come True) aloitti Dream-pentueen terveystarkastukset. Ja loistavin tuloksin aloittikin! Lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja selkä LTV0 ja VA0. Onnea vielä Alisalle terveestä harrastuskoirasta! 

22.5.2019

Pumba (C. Rippley Flip) tarkastettiin silmien, polvien ja sydämen osalta. Silmissä lievä CRD, polvet 0/0 ja sydän terve. Hienoa!15.5.2019

Rocky (C. Rocket Air) jatkoi 2. pentueen terveystarkastuksia hienoin tuloksin: lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja selkä LTV1, VA0. Onnea terveestä poitsusta Ksenia ja Pekka! :)


12.5.2019

Renly (C. When I Get Famous) ja Riikka tekivät tuplanollan ja saivat V-S PIIRIMESTARUUSHOPEAA sekä yksilökisassa että joukkueessa (ATT)! Ihan mielettömästi onnea!!


25.3.2019

Pepper (C. Pickpocket) kävi terveystarkeissa hienoin tuloksin: lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja selkä LTV0 ja VA1. Onnea Nera terveesta pojasta! Samalla reissulla Pepper kastroitiin, koska se jäi kivesvikaiseksi (vain toinen timantti laskeutui). 

12.3.2019

3. Cerebellum's-pentue on maailmassa! Lizzy synnytti kolme ihanaa narttupentua. Lisätietoja Pentuja-sivulta. 

27.2.2019

Leevi (C. Michalchuck) kävi Olympia-pennuista ensimmäisenä terveystutkimuksissa. Ja hienot tuloksethan pojalle saatiin: lonkat B/B, kyynärät 0/0, selkä LTV0, polvet 0/0, sydän terve ja silmät terveet. Ihan mahtavaa, onnea Essi terveestä nuorukaisesta! 


29.12.2018

Fay (C. Pure Imagination) ja Pia nousivat 3-luokkaan voittonollalla Tampereella! Hurjan paljon onnea ja tsemppiä kolmosiin! 


8.12.2018

Renly (C. When I Get Famous) ja Riikka taituroivat jälleen nollatuloksen ATT:lla, sijoitus tällä kertaa 3. Onnea! 


6.10.2018

Renly (C. When I Get Famous) ja Riikka olivat aivan liekeissä ATT:n kisoissa ja tekivät triplanollan sijoituksin 1., 1. ja 2. Tämän myötä myös ensimmäinen SERT-A on plakkarissa. Ihan mahtavaa, onnea taitavalle parille!! 


8.9.2018

Renly (C. When I Get Famous) ja Riikka ensimmäisen nollatuloksensa 3-luokassa. Paljon onnea! :)  


25.6.2018

Hieman ikävämpiä uutisia tällä kertaa. Ginny on kärsinyt niveloireista, joille laajojen tutkimusten jälkeen löytyi syy. Ginnyllä todettiin autoimmuunisairaus SLE, joten valitettavasti en saa siitä jatkoa kasvatustyölleni. Ennen kaikkea kuitenkin toivon, että lääkityksellä se saadaan oireettomaksi ja pieni ilopillerimme pääsee taas nauttimaan elämästä. 


22.6.2018

Renlylle (C. When I Get Famous) ja Riikalle juhannuskisoista viimeinen nollavoitto kakkosissa, joten jatkossa pari kisaa kolmosluokassa. Onnea hurjasti!!


17.6.2018

Lizzy kävi luonnetestissä ja sai pisteitä + 78 laukausvarma.


7.6.2018

Faylle (C. Pure Imagination) ja Pialle nollavoitto mini 2-luokassa PORSKin kisoissa Porvoossa. Tästä heille toinen LUVA-tulos 2-luokassa. Isosti onnea taitaville!

21.5.2018

Ginnylle ATT:n aurinkoisissa iltakisoissa hyppyradalta nollavoitto, jolla ansaittiin myös OIVA eli jatkossa kisaamme Ginnyn kanssa 2-luokassa.


11.5.2018

Fay (C. Pure Imagination) ja Pia taituroivat nollavoiton mini 2-luokassa Helsingissä, pari sai tästä myös LUVAn. Onnea! 


29.4.2018

Ginnylle ATT:n kisoissa nollavoitto, jolla se myös ansaitsi 1. luokassa toisen LUVAnsa.

Renly (C. When I Get Famous) teki Riikan kanssa tuplanollan ATT:n kisoissa 2. luokassa sijoituksin 1. ja 2. Onnea hurjasti taitaville! Nollavoitosta myös tälle parille LUVA.


Kotisivut aukeavat!

© 2018 Kennel Cerebellum's. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!